Siirry sisältöön

Leirit

Koivuniemen talli on suosittu leiripaikka ja leireillemme saapuukin hevosharrastajia ympäri Suomen. Meille saa myös tulla tutustumaan etukäteen ennen oma leiriä. Lisäksi leireille tuleville on järjestettävissä nouto esimerkiksi Hämeenlinnan tai Janakkalan juna-asemalta.

Jokaisella leirillä on oma hoitohevonen. Hoitohevosta saa hoitaa joka päivä, vaikkei sillä ratsastaisikaan. Leirit sisältävät 2 tuntia ratsastusta per päivä sekä täyshoidon (kaksi lämmintä ateriaa sekä aamu- ja iltapalat).

Kaikille leireille saavutaan illalla klo 18.00. Ensimmäisenä iltana tutustutaan hevosiin, toisiin leiriläisiin sekä suunnitellaan hoitohevosvaihtoehtoja ja päivien ohjelmaa. Toisena, eli varsinaisena leiripäivänä aloitetaan ratsastukset. Ratsastajat ovat vakuutettuja. Leirin alussa käydään läpi turvallisuusohjeet.

Leirin varaus onnistuu sähköpostilla. Saat varauksen yhteydessä tilinumeron, jolla maksetaan leirin varausmaksu 100 eur. Viikonloppuleirin varausmaksu on 50 euroa. Varausmaksua ei palauteta. Varauksen yhteydessä saat lomakkeen, jolla voit leirille tullessasi kertoa taitosi ja toiveesi. 

Lisätiedot

  • Äiti/isä/huoltaja-lapsileiri

Tälle leirille voi tulla millä tahansa aikuinen-lapsi-yhdistelmällä.

Leirille saavutaan perjantaina klo 18 ja leiri päättyy klo 18 sunnuntaina. Illan aikana tutustutaan paikkoihin, hevosiin sekä muihin paikalla olijoihin. Aikuisille varataan leiriltä myös omaa aikaa esimerkiksi porealtaassa tai rantasaunan paljulla. Aikuisia ja lapsia on mukana yleensä 7 + 7. Määrä olla suurempi, jos lapsia on enemmän.

Leirin hinta 220 euroa on per osallistuja. Toinen lapsi mukana on 180 euroa.

Leirillä on aikuisille toiveen mukaan venyttely- tai rentoutustuokio. Toki lapsetkin voivat siihen osallistua, mutta yleensä sekin aika halutaan viettää tallissa…

 

  • Vuokraus- ja valmennusleirit

Vuokrausleirillä opetellaan hevosten käsittelyä, tutustutaan omaan vuokraponiin ja ratsastetaan viikonlopun aikana melkein yhden kuukauden ratsastustuntien verran!

Ohjatut tunnit (2 kpl) ovat yleensä la ja su klo 10-12 ja 14-16 kahdessa ryhmässä. Itsenäisiä tunteja saa maksimissaan mennä neljä. Perjantaina 1-2 tuntia ja loput tunnit aikataulujen mukaan viikonlopun aikana.

Leirille osallistumisen edellytyksenä on osattava laittaa hevonen itse kuntoon sekä osattava kaikki askellajit. Muita taitovaatimuksia ei ole. Tuntien aiheet valitaan kunkin ratsastajan kykyjen mukaan. Vuokrausleirillä on täysylläpito ja vakuutus.

Leirillä jaetaan tallityöt leiriläisten kesken. Esimerkiksi osa tekee kaksi aamutallia ja toiset siivoavat tarhoja. Tallihommiin annetaan ohjeet erikseen perjantai-iltana. Tallille saavutaan perjantaina klo 17.00 ja lähdetään sunnuntaina viimeistään klo 18.00.

Valmennusleirillä on yksi valmentajan pitämä tunti, kolme ohjaajan pitämää tuntia ja neljä itsenäistä ratsastusta. Yhdelle leirille otamme max. 6 osallistujaa ja valmennukset pidämme kahdessa ryhmässä. Tasovaatimus: HeC ja re 60cm.

Leirin varaus onnistuu sähköpostitse ja varauksen yhteydessä maksetaan 50 euron varausmaksu. Varausmaksua ei palauteta.

kouvuniemen-talli-logo

Koivuniemen Talli
Lähdelammintie 176
13430 Hämeenlinna

Niina Koivuniemi omistaja/yrittäjä
Puh. 050 592 2493
niina@koivuniementalli.fi

Vieritä ylös